Om Vinstokken Reiser

Vår visjon er å gi en god opplevelsesferie i noen av Frankrikes vakreste vinområder !

Bli med på en opplevelsesferie med Vinstokken Reiser ! Vi har spesialisert oss på private gruppereiser til noen av Frankrikes vakre vinområder. Våre mest populære reisemål er Champagne, Loire og Rhône. Vi arrangerer også turer til flere andre vinområder.

Alle våre vinturer gir gode opplevelsesferier, de er nøye sammensatt og kvalitetsvurdert. Vi har et nettverk av kvalitetsbevisste vinprodusenter som gjerne deler sin interesse med besøkende.

Vinstokken Reiser eies og drives av Hans Stokke. Han snakker flytende fransk og er med som guide og kjentmann på turene. Han har også god kunnskap om fransk vin- og vinproduksjon.

Firmaet bak Vinstokken Reiser er registrert i Brønnøysundregisteret med organisasjonsnummer 969118386 og er medlem av Reisegarantifondet. Vi følger Loven om Pakkereiser. Dette er en sikkerhet for deg som kunde.

Hans Stokke

Kontakt Oss

Vi gir deg gjerne et spesifisert tilbud på en privat gruppetur til et av de franske vinområdene. Send oss opplysninger om gruppestørrelse, ønsket tidspunkt og reisemål i kontaktskjema nedenfor, så vil vi gjøre vårt ytterste for å legge opp et attraktivt og lærerikt program for dere !